Om Bondegaarden

Hvem er vi

Mød Bondegaardens Team

——————————-

Melissas Bondegård bestyres af to ildsjæle, der sammen arbejder efter bondegårdens værdigrundlag,  som sikrer at børnene i bondegården trives, og forældrene trygt kan aflevere deres børn hver dag.

Melissa van Ingen
Melissa van Ingen

Grundlægger af Melissas Bondegård og uddannet Steiner Pædagog. Er stærk rollemodel for dine børn, storyteller, sørger for dagsrytmen, og i det hele taget sørger for at hverdagen føles tryg for børnene, i vante omgivelser.

Melissa er 40, bor på gården sammen med mand og 3 børn, og sidst vi talte dyr var der 54 stk. ! som børnene i Bondegården er med til at passe.

Winnie Larsen
Winnie Larsen

Tiltrådt kompagnon 1. oktober 2016, kender værdigrundlaget fra tidligere samarbejde med Melissa, hvor de arbejdede sammen i 6 år. Winnie brænder også for økologi og bæredygtighed. Er stærk i det kreative og går ikke af vejen for at svinge hammer og søm, god til eventyr og i det hele taget møde børnene i børnehøjde.

Winnie er 30 år og bor i området sammen med mand og 3 børn, og sidst vi talte dyr var der 2 hunde, 3 heste og 50 fisk i akvariet.