Om Bondegaarden

Hvem er vi

Mød Bondegaardens Ildsjæl

——————————-

Melissas Bondegård bestyres af Melissa van Ingen, der utrætteligt arbejder efter bondegårdens værdigrundlag,  som sikrer at børnene i bondegården trives, og forældrene trygt kan aflevere deres børn hver dag.

Melissa van Ingen
Melissa van Ingen

Grundlægger af Melissas Bondegård og uddannet Steiner Pædagog. Er stærk rollemodel for dine børn, storyteller, sørger for dagsrytmen, og i det hele taget sørger for at hverdagen føles tryg for børnene, i vante omgivelser.

Melissa er født i 1978, bor på gården sammen med mand og 3 børn, og sidst vi talte dyr var der 54 stk. ! som børnene i Bondegården er med til at passe.

Kim Schytt
Kim Schytt

Kim Schytt, gift med Melissa og dermed en integreret del af Melissas bondegård. Jeg er uddannet kok og lærer, og indgår derfor selvfølgelig i det daglige arbejde der vedrører maden lige fra jord til bord, både når der glæder pasning og fodring af dyr sammen med børnene, til at vi sammen tilbereder dagens måltid. Jeg har tid ro og overblik både når det gælder det enkelte barn eller alle 10.
Er med i legen og rollemodel når der bygges, saves og kløve brænde til at gynge højt i den store sansegynge. Børnenes trivsel er altafgørende, for en god start på livet, og det gør jeg alt hvad jeg kan for at hjælpe godt på vej.